Over ons

Leer Brundel bouw kennen

Brundel bouw onderscheidt zich doordat een totaalpakket geboden kan worden.

Welkom bij Brundel bouw, uw partner voor een zorgeloos bouwtraject. Bouwen; voor iedereen is die droom anders. Voor de één is dat een uitbouw of dakkapel, voor de ander is dat een bedrijfshal of een vrijstaand huis met bijgebouwen. Het bouwen van die droom kan veel zorgen met zich meebrengen. Door goed overleg en persoonlijk contact neemt Brundel bouw die zorgen voor u weg.

a

Waarom ons?

Wanneer u aan een bouwproces wil beginnen is het prettig om samen te werken met iemand die weet waar het over gaat, iemand met een zeer brede ervaring, iemand die er voor zorgt dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Brundel bouw weet als geen ander wat er allemaal komt kijken bij de realisering van uw droomproject.

Brundel bouw onderscheidt zich doordat een totaalpakket geboden kan worden. Van planvorming en technische advisering naar het bouwkundig uittekenen tot de werkelijke uitvoering  en droomverwezenlijking. Het doel is steeds om samen met de klant hun droom te realiseren. Bouwen volgens de norm is daarbij niet voldoende!

Wij houden ons bezig met nieuwbouw, aanbouw, utiliteitsbouw, renovatie en onderhoud. In alle gevallen bevat het maatwerk, geen enkel project is hetzelfde en vragen vaak om gerichte oplossingen. Door goed overleg met u als opdrachtgever en alle betrokken partijen zorgt brundel bouw ervoor dat het gewenste resultaat, zorgeloos wordt gerealiseerd.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?