Diensten

Dankzij een de ruime ervaring in het vakgebied kan brundel bouw u een uitgebreid pakket aan diensten bieden. Kwaliteit en vakkundigheid staan hierbij op de eerste plaats.
U kunt ons o.a. benaderen voor de volgende diensten:

Ontwerpadvies.

Soms heeft u als opdrachtgever wel een wens voor een aan of verbouw van uw woning, maar heeft u niet precies zicht op wat de mogelijkheden zijn binnen uw bestedingsruimte.

Brundel bouw maakt graag met u een afspraak, om te bekijken en informeren naar welke mogelijkheden u heeft.

Bouwaanvraag

Om voor een bouwvergunning in aanmerking te komen moet u een bouwaanvraag indienen bij de gemeente. De gemeente toetst uw aanvraag op bouwtechnische eisen, eisen van de welstand en het bestemmingsplan.

Bouwkundig tekenwerk

Tekenwerk voor bouwwerkzaamheden binnen elke fase van het bouwproces. Het uitwerken van:

  • ontwerptekeningen
  • bestektekeningen
  • werktekeningen

Constructie berekeningen

Zowel bij nieuw en bepaalde bouwkundige ingrepen zijn soms constructieve elementen nodig. Deze worden nauwkeurig berekend volgens de laatst geldende veiligheidsnormen.

Bouwbegeleiding / uitvoering:

Brundel bouw zorgt voor uw ontwerp, benodigde vergunningen, eventuele subsidies, aanbesteding en uitvoering. Tijdens dit proces is er tussen u en brundel bouw regelmatig overleg, waarbij de voortgang en finaciële status van het werk besproken worden. Hierdoor bent u voortdurend op de hoogte van alle zaken. Het spreekt voor zich dat alle overeengekomen afspraken nagekomen worden.

Onderhoud:

Ook onderhoudswerkzaamheden kunt u aan ons overlaten, dit wordt samen met u als opdrachtgever in kaart gebracht. Uiteraard geven wij u hierbij het juiste advies wat betreft de uitvoering en de toe te passen materialen zodat u ook hier een juiste offerte en inzicht krijgt.

Detachering:

Door jarenlange ervaring bij kleine en grote bouwbedrijven zijn wij in te huren voor ondersteunende en zelfstandige werkzaamheden op kantoor of bouwplaats.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?